La Tacheprev
Reserveer

Iedere middag is er een drie-gangen lunch te verkrijgen aan €42,50, met aangepaste wijnen of sappen + €22,50, of wijnen a la carte

's Avonds serveren wij onze vijf Teasers aan €65 vier aangepaste wijnen of sappen met een verhaal of wijnen a la carte

Voorbeeldmenu Dermate wij iedere dag onze menu wijzigen is het niet mogelijk om deze online te zetten, geef gerust uw allergenen en wensen op voorhand door.
Huisgemaakt garnaalkroketten met Zeebrugse handgepelde garnaaltjes
Kabeljauwkaak met ravioli van spinazie en coulis van tomaat
Wilde zeebaars met bulgur en schuim van witte wijn
Fazant uit onze polders met wintergarnituur
Panna cotta van chocolade met bramen

Op zaterdagavond serveren wij enkel onze gastronomische vier-gangen menu aan €69 met aangepaste wijnen of sappen + € 31

Voorbeeldmenu Dermate wij iedere zaterdag onze menu wijzigen is het niet mogelijk om deze online te zetten, geef gerust uw allergenen en wensen op voorhand door.
Noordzee coquilles met velouté van aardpeer en couscous van bloemkool
Wilde zeebaars met crème van pastinaak en schorseneer
Damse fazant met Fine Champagne primeurgroentjes en Truffelkroket
Assortiment hoevekaasjes +€5 of
Mandarijn, chocolade en chocolade ijs

De wijnkaart

Wijnen Download hier onze wijnkaart

Graag vragen wij, als u vegetarisch bent of bepaalde allergiëen hebt, om dit vooraf bij reservatie te vermelden, 
enkel dan kunnen wij ons goed voorbereiden om 
de gerechten aan te passen waar nodig.
 Dank bij voorbaat voor uw begrip.

Kerstavond 24/12/ 2023 enkel take a way kerstbox a €60,00

BISQUE Pittige bisque van schaaldieren met toast en aioli
Tarbot Open ravioli van tarbot en krab
Parelhoen Balontine van parelhoender met groene kool en gekonfijte aardappel
Santa Claus is coming Chocolade, crémeux van pistache en koffie crumble of assortiment hoeve kaasjes +€5
Wijnen meeneem wijnen is 25% korting op onze wijnkaart

Oudejaarsmenu 31/12/23
( €175 6-gangen all-in)

Huisaperitief Onze suggestie of een glaasje cava of Mocktail
fingerfood hapjes
Ganzenlever Gebakken ganzenlever met rode kool, framboos, gel van appel en vanillezout
Coquille Coquille Saint Jaques met peterseliewortel, consomme vaktomaat en peterselie olie
Tarbot Tarbot met een croute van agrum, knolselder en beure blanc
Sorbet Sorbet van citroen met limoncello
Hertenkalf Hertenkalf filet-pur met primeurgroentjes en pont neuf aardappel
Laatste zoetigheid van het jaar ... Cremeux van venkel, kiwi, witte chocolade en pistache ijs
Koffie ... Koffie met versnapering.
Glas champagne om 24 u ! Om 24 u wordt u een glas champagne aangeboden door het huis , dit om het nieuwe jaar goed in te zetten ! Wij wensen u alvast een prachtig nieuw jaar met heel veel liefde en geluk !
Wijnen, non alcoholische sappen en waters Aangepaste wijnen of sappen worden per gerecht geselecteerd

Nieuwjaarsmenu 1/1/2024
(€69,00 Menu , aangepaste wijnen + €31,00.)

Fingerfood ...
Ganzenlever... Gebakken ganzenlever met rode kool en framboos, gel van appel en vanillezout
Tarbot ... Tarbot met een croute van argum, knolselder en beure blanc
Hertenkalf... Hertenkalf filet-pur met primeurgroentjes en pont neuf aardappel
Eerste zoetigheidje van het jaar ... Cremeux van venkel, kiwi, witte chocolade en pistache ijs of assortiment hoevekaasjes +€5 Dessert en kaas +€15
wijnen Deze menu wordt u aangeboden met aangepaste wijnen €31

Deze menu's zijn niet veranderbaar, gelieve na telefonische reservatie  0479789521 of via e-mail naar info@latache.be uw voorschot op tijd te betalen enkel en alleen dan is uw reservatie geconfirmeerd.

 

MENU

The Chef’s Choice biedt u een menu met kraakverse ingredienten van topkwaliteit.

In de zaal proberen we niettegenstaande het stijlvolle kader een lossere sfeer te behouden, waar vooral gezelligheid, vlotte bediening en vriendelijke service voorop staan. Wat betreft de wijnen bieden wij u een breed gamma aan, zowel prijs-kwaliteit verfijnde wijnen als de grote crus. Voor de amateurs: havana-sigaren horen er ook bij: niet enkel de courante modellen,maar ook verschillende limitadas. Vanaf nu echter enkel nog om mee te nemen ... (zie rookverbod in restaurants vanaf januari 2007)

Contact & openingsuren
Blankenbergse Steenweg 1
8000 Brugge
info@latache.be - 050 680 252
Open: 12:00 - 15:00 & 19:00 - 24:00
Gesloten op woensdag en zondag